Nem minden arany ami sárgaréz

Agyszint

Agyszint

A három első randi

2018. augusztus 10. - cascade

1. randi.

Helyszín: tetszőleges
Lány: megjelenik egy akkora miniszoknyában, hogy érettségi alkalmával övnek lehet használni, blúzának alja nem éri el a köldökét, felső része szinte utoléri az alját, ami nem is lenne baj, mert a férfiember órákig el tud legelészni rajta szemileg, aminek következtében egyre sápadtabb lesz mivel az összes vér elvándorol a fejéből az alsóbb régiókba, a nyál pedig ütemes trappolásba kezd és összefut a szájában.
Mindeközben az agyában a következő gondolatok fordulnak meg: hiába nyáladzik ez a seggfej, láthatja, hogy én nem vagyok az a fajta lány akit csak úgy megdönthet, nem is tudom mit képzel magáról. Különben is messziről lesír róla, hogy még csak távoli rokonságba sincs a Rothschildokkal.
Fiú: pólóban, farmerban és BKV-val érkezik. Először azt hiszi rossz címre jött, aztán ahogy az várható volt, leeseik az álla és előadja az összes már korábban felsorolt tünetegyüttest.
Az agyában először mindenféle kósza gondolat kergeti egymást, aztán már semmi, mert mint már említettem az összes ehhez elengedhetetlenül szükséges vérmennyiség hirtelen alászáll egy alsó régióba.

2. randi.

Helyszín: tetszőleges.
Lány: visszafogott öltözékben, de nem ódivatúan, csak ízlésesen, de ezzel együtt magabiztosan lépked. Tudja, hogy mit akar. Semmit, vagyis jöhet bármi, majd eldől, hogy hogyan végződik.
Az agyában megfordul, hogy egész jóképű a pasi, ha nem büdös és nem trágár nem bánom tehetünk egy próbát.
Fiú: változatlanul pólóban és farmerban és még mindig BKV-val érkezik. Megállapítja, hogy nem egy csúcsszuper a lány, de ennek ellenére határozottan kellemes jelenség. Valószínüleg intelligens is, de az nem hátrány ha mégse agysebész. Ha megszólal és nem esik ki a kapa a szájából még kezdhetünk is valamit egymással.

3. randi.

Helyszín: nincs jelentősége.
Lány: farmerből átlényegített nagyon testhezálló short, vagy ha úgy tetszik - forrónadrág, lezser, köldökig nyitott inkább férfi ingnek mint blúznak kinéző felső, a derekán csomóra kötve. Arcán derűs mosoly és bizakodva néz a jövőbe. Amolyan vagány tipus aki minden marhaságba benne van.
Nem különösebben rágódik a találkozás kimenetelén, ha éppen úgy fordul a kocka ő semmi jónak nem lesz elrontója.
Fiú: mint eddig mindig. A jelzésrendszere azt mondja, hogy ebbe érdemes belevágni akármi is lesz a végkimenetele.

A bejegyzés trackback címe:

https://cascade.blog.hu/api/trackback/id/tr5114173173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása