Nem minden arany ami sárgaréz

Agyszint

Agyszint

A Pirézek fogságában

2019. május 18. - cascade

01_2.jpg

Pirézia nem tartozik szorosan az Európai Unióhoz, úgyhogy oda csak útlevéllel, pontosabban egy maghívó útlevéllel lehet eljutni, kivétel ha az embert mondjuk galádul elrabolják és oda hurcolják.
A pirézek nagyon furcsa szerzetek, például képtelenek önerőből szaporodni. Ezért is van az, hogy időnként elrabolnak egy-egy homo sapienst, hogy felhasználják erre a célra. Viszont a nők szépek és fűszoknyában járnak, amit kizárólag csak a meleg idő indokol és fürtökben lógnak a fákon.
A piréz férfiakkal nagyon kitolt a természet, mert egyáltalán nincs is péniszük, ezzel ugyan megúsznak egy esetleges jó vagy rosszindulatú prosztata megnagyobbodást, vesekövet, hólyaghurutot és egyéb hasonló csúnya betegségeket, viszont a jobb kezük (vagy a bal, kinek melyik) középső ujja mértéktelenül megnőtt, ezzel pótolják az előbb említett hiányosságukat. Ha egy haragos szomszéd meg akarja átkozni az embert csak azt kell kívánnia: nőljön a pöcsödre köröm .
Amint azt a mellékelt ábra is mutatja.

02_2.jpg

A nők ugyanígy jártak a vaginájukkal. Ami ebből nekik haszon, hogy még hírből se ismerik a hüvelygombát de még az Olvéjz Ultra intim betétet se, pedig azzal mennyivel könnyebben menne az úszás, lovaglás, egzotikus táncolás és még rengeteg minden ami nem fért ide, mert meghatározott számú karakterrel dolgozok.

03_2.jpg

 

De, hogy könnyebb legyen kifizetni a lakbért néha ők is összeházasodnak. Egy piréziai nász úgy történik, hogy kimegy egy fiú meg egy lány a tengerpartra, leheverednek a langyos homokba és a fiú lassan elkezd kotorászni a középső ujjával a lány szájában, amíg meg nem találja a bal felső hármas és a mandulája között valahol a G-pontját, és azt ingerli félig megfulladásig. Állítólag ez neki jó, meg a nőnek is. Aztán elmennek a spermabankba és választanak egy lombikot.

04.png

 

Ezért van az, hogy a szaporításról az oda látogató/elrabolt kiválasztottak gondoskodnak, olyan formán, hogy a piréz hölgyike análisan lecsapolja a fehér ember szaporító anyagát, ezt egy steril tégelybe köpi, majd elviszi a gyűjtőhelyre ahol sokféle szempont szerint szétválogatják, osztályozzák és eltárolják, majd felhasználják. Egy ilyen adagból gyakorlatilag meg lehet tölteni egy közepes várost. Ha elsőre nem sikerül a kellő mennyiséget megszerezni, vagy véletlenül lenyeli, lehet repetázni.

05_2.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cascade.blog.hu/api/trackback/id/tr5714833442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evilwolf 2019.05.24. 11:25:15

Mögkívántam azt a fűszoknyás piréz menyecskét.

cascade 2019.05.24. 12:02:08

@evilwolf: Melyiket? Szabadon választható amíg a készlet tart. :)
süti beállítások módosítása