Nem minden arany ami sárgaréz

Agyszint

Agyszint

Nagyon hülye rablók és más agyatlanok

2019. május 17. - cascade

hulye_rablokhoz1.jpg

Két michigani rabló betört egy detroiti zeneboltba, fegyvereikkel hadonászva. "Senki se mozduljon" -kiáltotta egyikőjük.
A másik rabló megmozdult, erre megriadt társa fejbe lőtte.

Két férfi fegyverrel hadonászva berontott egy los angelesi bankba, és azt ordították, hogy mindenki feküdjön a földre. Mindenki engedelmeskedett.
Mivel senki nem maradt állva, hogy odaadja a rablóknak a pénzt, azok összezavarodtak és elfutottak.

Colorado Springs-ben egy fiatalember fegyverrel rontott be az egyik kis üzletbe és a kasszából a pénzt követelte. Miután a boltos betette a pénzt egy zacskóba, a rabló meglátott egy üveg whiskey-t a polcon, és követelte, hogy azt is rakja a pénz mellé. Az eladó tiltakozni kezdett, arra hivatkozva, hogy 21 év alattit nem szolgálhat ki szeszes itallal. A férfi bizonygatni kezdte, hogy ő már elmúlt 21. Az üzletvezető nem hitt neki, ezért előkapta az igazolványát és bemutatta, majd gyorsan lelépett a zsákmánnyal. Mire hazaért, már a háza előtt várták a rendőrök.

Egy rabló, hogy ki tudja fizetni a jövedelemadóját, elhatározta, hogy kirabol egy széfet egy áruházban. A széf ajtaján nagy örömére egy feliratot talált, mely a következő volt:
"Kérjük, ne használjon dinamitot. A széf nincs bezárva, csak el kell fordítani a gombot."
Így is tett. Hirtelen valami ráesett, az egész épületben kigyúltak a fények, és megszólalt a sziréna. Amikor a rendőrök egy hordágyon kihozták, ezt sóhajtozta:
"Mélyen megrendült a bizalmam az emberiségben."

hulye_rablokhoz3.jpg

 

Ohio államban, Bowling Greenben Robert Ricketts 19 éves egyetemista fejsérülést szenvedett, amikor elütötte a Conrail vonata. A rendőrségnek elmondta, hogy azt akarta kipróbálni, milyen közel tud hajolni a mozgó vonathoz, anélkül, hogy az elütné.

Egy tolvaj benzint akart lopni egy lakókocsiból, de a kocsi gazdája meghallotta a motoszkálást és kihívta a yardot.
A kiérkező rendőrök egy sokkos állapotban lévő embert találtak a földön egy hatalmas tócsa fekália közepén. Az idióta bűnöző csak arra lett figyelmes, hogy amikor megszívta a csövet, a szokásosnál sokkal nagyobb adag folyadék indult meg a szájába.
A lakókocsi tulajdonosa eltekintett a feljelentéstől. Saját bevallása szerint azért, mert ilyen jót még az életben nem röhögött.
Szerencsétlen fickó a wc-tartályt csapolta meg.

A Kentucky állambeli Louisville-ben Barry Kemp 5005 év börtönbüntetést kapott többrendbeli fegyveres rablásért. Az elítélt enyhítésért folyamodott a bírósághoz, és a bíró végül együttérzően lecsökkentette a büntetését 1001 évre.

Tudósító jelenti: Egy férfi bemászott egy medve ketrecébe a pakisztáni Karachiban, és elkezdett ordibálni a medvével, nyilvánvalóan azért, hogy kihívja az állatot egy verekedésre.
A kórházi személyzet szerint a medve elfogadta a kihívást.

hulye_rablokhoz4.jpg

 

San José-ban egy betörő a kirakatot bezúzva mászott be egy üzletbe. Az üvegdarabok azonban úgy összevagdosták, hogy ugyanott kimászni már nem mert. Végül ott a boltban felhívta a 911-et és segítséget kért.

Egy férfi egy különleges fajta teknőssel és egy pitonnal bement az állatkertbe, és érdeklődött, hogy megvennék-e tőle az állatokat. A balfék árus csak egyetlen hibát követett el, mégpedig azt, hogy nem vette észre az állatkert bejáratánál kirakott hirdetést, miszerint keresik azt a különleges fajta teknőcöt és pitont, melyek nemrég tűntek el a hüllőházból.

Valahol Amerikában egy férfi autója lerobbant az országúton. Egy nő megállt előtte, és megkérdezte, hogy segíthet-e úgy, hogy autójával megtolja a lerobbant járművet (az USA-ban forgalmazott autók komolyabb lökhárítóval rendelkeznek, mint európai társaik). A férfi beleegyezett, de megjegyezte, hogy automata váltós a járgány, ezért 60-ra kell felgyorsítani, mielőtt sebességbe teheti az indításhoz. A nő bólintott, hátratolatott, majd padlógázzal, 60-ra felgyorsítva beleszállt a lerobbant autóba…

A macska-ajtót kifejezetten macskák számára találták ki, még véletlenül sem kutyáknak, zsiráfoknak vagy embernek tervezték. Nem vette ezt figyelembe egy kamasz fiú, Jason Ewans, aki 6 órát töltött a macska-ajtóba beszorulva, amikor megpróbált bejutni a házukba. A fiút végül a tűzoltók szabadították ki a lyukból.
Nem járt több szerencsével a 41 éves Gunther Burpus sem Brémában, aki elhagyta a lakáskulcsát, és a bejárat melletti macska-ajtón próbált bejutni. Burpus úrnak nehéz helyzetét még tetézte, hogy néhány tréfás kedvű diák arra jártában megfosztotta őt nadrágjától és alsóneműjétől, majd hátsóját kékre festették, és művészi módon kidekorálták apróbb tárgyakkal. A kétségbeesett kiabálásra végül egy asszony figyelt fel, aki kihívta a tűzoltókat.

hulye_rablokhoz5.jpg

 

Amerikában egy Joseph Weill nevű csaló - aki a The Sting című film készítőit is megihlette -, kiürült banképületeket bérelt ki. Elhitette a lakossággal, hogy új bankot nyitott, és rávette az üzletembereket, hogy bankbetéteket helyezzenek el nála. Amikor egy nagyobb összeg a markában volt, bezárta a bankot és néhány várossal odébb újat nyitott.
A szélhámosnak hatmillió dollárt sikerült így összegyűjtenie.

Észak-Karolinában egy bankrabló, a zsákmány megszerzése után ledobálta magáról a ruháit, hogy ne tudják beazonosítani, és egy szál alsógatyában hagyta el a bankot.
Végül mégis elkapta a rendőrség, mert utcai járókelők jelentették, hogy egy férfi gyanúsan kitömött fehérneműben szaladt az utcán.

Norvégiában egy pizza-szállítónak saját lopott hitelkártyával akart fizetni a megrendelő. A pizzéria tulajdonosa épp elkísérte első útjára az új futárt, amikor a megadott címen szembetalálkozott saját arcképes hitelkártyájával. A kártyát előző nap lopták el az autójából, és a tolvaj, pechére, nem ismerte fel a férfit.
A pizza elfogyasztására már nem jutott idő, míg a rendőrök kiértek.

Houstonban egy bankrabló akció közben saját magát szúrta le, amikor elfelejtette a ruhájába rejtett kést megigazítani, és áthajolt a pulton, hogy a nyitott kasszából a pénzt magához vegye.

 

hulye_rablokhoz2.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cascade.blog.hu/api/trackback/id/tr9514832046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása