Nem minden arany ami sárgaréz

Agyszint

Agyszint

Felvilágosodás (?)

2019. május 23. - cascade

Nem olvasod a biblia meséit? Az egoista és önimádó Isten,mint amilyenről az ószövetségben is olvashatunk, saját testvérét az isten személyválogatása miatt megölő Káin, az egymás között szaporodó Ádám/Éva leszármazottak (mert más ember nem volt ugye), az özönvízzel emberek és állatok millióit megfullasztó istenke, a rőzseszedő bácsika halálra kövezése csak mert szombaton szedte a rőzsét, Elizeus a kopasz őrült isten nevében három medvével széttépet egy csapat fiatalt, Sámson a rettegett elmebeteg gyilkos ámokfutása, a zsidók az isten parancsára terhes nőket vágnak ketté és csecsemőket paskolnak a sziklákhoz, Lót két lánya a saját apjukkal kefél, Jób egy kocsmai szintű fogadás miatt elveszíti a családját, isten megdug egy földi szüzet hogy fiacskája legyen akit kizárólag arra szán hogy majd keresztre feszítik, ésatöbbi.

sodomakicsi.jpg

A keresztény és egyéb vallásos hit pedig nem egyéb kóros elmezavarnál: kényszerképzetek és rögeszmés téveseszmék, egy kis fóbiás rettegéssel megdobva, hiszen a hited lényege az, hogy a hited tárgya megbüntet ha nem hiszel benne.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cascade.blog.hu/api/trackback/id/tr6014852640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása