Nem minden arany ami sárgaréz

Agyszint

Agyszint

16. századi szerszám-védő ruhadarab

2020. január 17. - cascade

16. századi szerszám-védő ruhadarabot álmodott újra a menő divatcég

A lányfúrót védő ruhadarab lényege, hogy kiemelje a méretes kolbászt, vagy az is henceghessen lószerszámmal, akinek csak mini virsli lapul a gatyájában.

A 16. században codpiece néven futó ruhadarab lényege az volt, hogy egyrészt megvédje, de inkább kiemelje a bőrjankót. A főleg uradalmi körökben elterjedt fél focilabda szinte kipúposodott a nadrágból, ami azonnal felkelthette a tehetős asszonyságok figyelmét.

VIII. Henrik rúdvédője a 16. században

Viselője ezáltal nem csak a vagyona által volt feltűnő, hanem a csövesborsót kiemelő ruhadarabjáról is azt hihették, hogy itt bizony kőkemény centik lapulnak a trottyos gatyában. A Gucci ezt a fura divatot álmodta meg újra és kezdeményezte annak felélesztését.

A divatcég által leporolt övtáska kissé lejjebb került és az iratok helyett ma már a műszert csomagolhatjuk belé egy szeles napon.

Fura viseletét már a kifutón is láthatta a nagyérdemű, amit hamarosan talán élőben is szemügyre vehetünk valamelyik helyi oligarchán.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cascade.blog.hu/api/trackback/id/tr7015413860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása