Nem minden arany ami sárgaréz

Agyszint

Agyszint

Diák-tanár konfliktus

2020. január 23. - cascade

A tanárok élete nem egyszerű. Folyamatosan ők vannak elővéve, hogy miért ilyen hülye a mai fiatalság, pedig sokszor nem tehetnek semmiről, hisz hozott anyagból dolgoznak.
A kezük is meg van kötve, nem úgy van már mint régen, hogy ha a diák beszólt vagy szimplán nem tanult olyan fülest kapott, hogy 2 napig csengett a füle. Most már jogaik vannak, meg kikérik maguknak, és a tanulóktól sokszor már csak a seggarcú szüleik bunkóbbak, akiknek úgy se tudja a tanár elmagyarázni amit szeretne, mert az intelligenciát valahogy kilöki a szervezetük. A mostani esetben azonban kijelenthetjük, hogy egy kicsit túlment a tanár azon a bizonyos határon, ezt a magatartás formát elítéljük.

Az eset Oroszországban történt, ahol mint tudjuk semmi nem olyan, mint nálunk. Ott még él az ököljog, és nincs az a helyzet, amit egy jó verekedéssel ne lehetne megoldani. Az iskolában is lehet nagyobb a szigor, mint nálunk.

Először jön a lebaszás. Mit csinálsz te idióta? Nem megmondtam, hogy nem úgy kell csinálni.

 

Majd a kioktatás. Majd megmutatom én neked, hogy kell. Ennyi az egész, mit nem lehet ezen érteni?!

 

Végül pedig a diótörő. Ha annak idején a fejünkön húzták volna végig a krétát lehet mi is kiosztottunk volna egy mogyoróst.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cascade.blog.hu/api/trackback/id/tr9415423342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása