Nem minden arany ami sárgaréz

Agyszint

Agyszint

Ilyen az élet

2018. augusztus 09. - cascade

Hogy lehet az, hogy bomba nők kriplikhez mennek feleségül, ugyanakkor nagyon menő fazonok bányarémeket vesznek el?
Ennek kiderítése okából próbáljunk meg végigkövetni egy ilyen lehetséges folyamatot.
Este van, este van, ki-ki b...-ik ágyban - talán éppen ezért beléd hasít a felismerés, hogy neked mégis inkább nőre van szükséged, de ha lehet akkor azonnal.
Mit lehet itt tenni? Lemész hát a legközelebbi diszkóba.
Rövid terepszemle után kiszúrsz magadnak egy gyönyörű lányt. Igen ám de tudod, hogy minden pasas rá fog hajtani és nem éri meg harcba szállni érte, úgyhogy keresel magadnak egy csúnyát.
Csakhogy, az összes pasas akinek valójában a gyönyörű csaj kéne, szintén nem akar harcolni érte. Így hát te, szegény hülye, öt másik állattal küzdesz meg egy bányarém kegyeiért.
Csakhogy, a ronda lánynak fejébe száll a dicsőség, hogy mindenki vele akar lenni és úgy határoz, hogy nem kellesz neki se te, se a többi öt barom.
Csakhogy, ettől még inkább fel akarod szedni, és kemény csata árán sikerül is. És biztos el is veszed feleségül és egész életeden át nyomorult leszel, mert a nő azt fogja hinni, hogy jobbat is kaphatott volna, te pedig tudni fogod, hogy - te igen!
A gyönyörű lány, aki magányos volt, és beérte volna bárkivel, elment egy rusnya kriplivel, akinek nem volt ereje szembeszállni öt pasassal a csúnya lányért.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cascade.blog.hu/api/trackback/id/tr6914172203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása