Nem minden arany ami sárgaréz

Agyszint

Agyszint

Espumisan helyett

2020. január 05. - cascade

Folyamatos fingással térítette el az utasokkal teli repülőgépet

Annyit fingott, hogy már a pilótának is sok volt, ezért korábban landoltak az utasszállítóval.

Néha bizony előfordul, hogy a bélcsavarodást megelőzvén sutyiban ki kell engedni egy kis gázt, de amit egy utas művelt legutóbb a holland légitársaság gépén, azt már a személyzet is megunta. Mondhatjuk, hogy fegyver nélkül térítette el a Dubajból Amszterdamba tartó repülőt, amihez elég volt sorozatosan fingania egészen Bécsig. Ekkor unta meg a gép személyzete és maga a pilóta is a folyamatosan bűzgázokat eregető utas egyéni produkcióját, így a célállomás előtt landoltak.

A fingó utast többen is kérték, hogy hagyja abba, vagy látogassa meg a klozetot, bár erre ő nem volt hajlandó. Tettéért az osztrák rendőrség vendégszeretetét kellett élveznie, a légitársaság pedig még plusz két nőt is eltávolított a fedélzetről etikátlan viselkedés címszóval. Hogy pontosan mit takar ez, azt a két utas sem értette.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cascade.blog.hu/api/trackback/id/tr7015394310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása