Nem minden arany ami sárgaréz

Agyszint

Agyszint

135 ezer forint jár annak, aki elbír ezzel a hamburgerrel

2019. február 01. - cascade

4,5 kilogramm, ebből csak a hús több, mint két kiló. Ezt a hatalmas adagot kell lenyomni egy óra alatt. Őrülten hangzik, de ezek az emberek mind megpróbálták

Kaliforniában akad egy étterem, ahol a kretén szintre emelték az evési versenyzést. AZ OMG Burger Challenge olyan kihívás, aminek csak feneketlen gyomorral, megtörhetetlen kitartással, és jó adag vakmerőséggel lehet nekivágni. A sikerre pedig így is csekély az esély, hiszen egy 4,5 kilogrammos hamburgert kell eltüntetni. EGY ÓRA ALATT!

 

Ez a gigantikus hamburger fajtája szörnyetege, csak a húspogácsa több, mint két kiló, ehhez jön három egész hagyma, négy paradicsom, rengeteg sajt, és természetesen tengernyi sültburgonya. Mázli, hogy ezt nem kell megenni a rekordhoz, elég csak a hamburgert bepuszilni.

Mindezt egy olyan buci öleli körbe, ami elsőre inkább tűnik polisztirol szigetelésnek, mint pékterméknek. A vége felé valószínűleg olyan is az íze.

A szabály egyszerű, egy óra van az elfogyasztására, nincs pisiszünet, stikába hányás, és vízbe sem szabad tunkolni a bucit, hogy könnyebben csússzon. Aki el tudja pusztítani, annak 500 dolláros (kb. 135 ezer forint) jutalom üti a markát, viszont aki bukik, annak ki kell fizetnie a 80 dolláros vételárat.

 

 

 

Nyilvánvaló, hogy ez kinek nagy üzlet, de mindig akad olyan alak, aki vágyik a hírnévre, és jó reklámhordozóként teletömi a képét a képtelenül hatalmas burgerrel, de eddig még senkinek sem sikerült betermelni az egészet.

Pedig a képen szereplő hölgy Raina Huang is megpróbálta, aki fő állású falógép, vagyis evőversenyző vagy mi. Bármit letol a torkánt egy óra alatt, de ez a hambi kifogott rajta.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cascade.blog.hu/api/trackback/id/tr2714602814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása