Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nem minden arany ami sárgaréz

Agyszint

Agyszint

Az első guminős bordélyház (18+)

2019. május 25. - cascade

Négy szilikoncsodával nyitotta meg kapuit az első guminős bordélyház.

Örülhetnek a hús-vér nőtől irtózók, a kíváncsiak és a perverzek, hiszen 2017. febr. 27.-én Barcelonában megnyílt az első guminő bordély. (dec. 18.-án már Budapesten is) A szolgáltatás nem olcsó, és hozzánk nincs is annyira közel.

Barcelona ad otthont az első szilikoncsodákkal szerelt bordélyháznak, ahol négy műnő közül választhatjuk ki a számunkra legszimpatikusabbat. A hely Lumi Dolls névre hallgat, egy óra szórakozást 25-40 ezer forint között mérnek, kötelező a kotonhasználat, de választható, hogy a babák milyen öltözéket kapjanak. A menetdíj nem olcsó, de egy ilyen baba sem, szóval érthető, hogyha a tarifa egy hús-vér nő szolgáltatásainál is drágább. Nem ér ész nélkül nekiesni a babának, hacsak nem akarjuk kiperkálni a másfél millás vételárakat. A környezet hangulatos, külön szobákban romantikázhatunk, ahol felnőttfilmekkel hangolódhatunk a babaszexre.

4 baba közül választhatunk szimpátia alapján, de ha gyakori vendégek vagyunk, akkor sorban. egymás után alapon. Lily mindössze 161 centi, ázsiai beütésű, darázsderekú, cicis menyecske vöröses beütésű frizurával. Katy a szilikonbabák közül is szilikoncsoda. Ajkai teltek, mellei nagyok, 170 centis magasságához szőke fürtök és igéző tekintetek dukálnak. A 168 centis afrikai Leiza-val kedveznek az csokibőrt favorizáló vendégeknek, Aki pedig a manga fanoknak lesz nagy élmény a kék hajával, japán arcéleivel.

01_4.jpg

02_4.jpg

03_4.jpg

04_4.jpg

05_4.jpg

06_3.jpg

07_3.jpg

08_3.jpg

09_3.jpg

10_3.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cascade.blog.hu/api/trackback/id/tr8514861580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása