Nem minden arany ami sárgaréz

Agyszint

Agyszint

Íme az okos óvszer...

2019. július 22. - cascade

Íme az okos óvszer, ami kielemzi mekkora legény vagy az ágyban.

Az i.Con okosóvszere vagyis inkább egy gyűrűje előtt most már semmi nem maradhat titokban az ágyban.
A jövő évben kerül majd forgalomba ez a spéci gyűrű, ami méri az aktus közbeni lökések számát és sebességét, azt, hogy mennyi ideig tart az együttlét és megmutatja, milyen pozíciókban szeretünk szexelni. Ez a vadonatúj szexuális segédeszköz amellett, hogy elárulja, mennyire vagyunk jók az ágyban, hagyja, hogy ezzel el is “büszkélkedhessünk” a barátainknak! Hogy hogyan? A teljesítményünk adatait ugyanis egy applikáció segítségével elküldhetjük bárkinek. Sőt, az okosóvszernek köszönhetően az aktus alatt elégetett kalóriák számáról is információkat kaphatunk. Emellett az eszköz képes lesz olyan szexuális úton terjedő fertőzéseket is kimutatni, mint a chlamydia és a szifilisz.
A gyűrűt hasonlóan kell felhelyezni, mint az óvszert, méretre állíthatjuk, és újra és újra felhúzhatjuk. Mikro USB-portja van, így könnyedén feltölthetjük, egy töltéssel körülbelül 6-8 óráig bírja a készülék.
Elvileg már kapható.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cascade.blog.hu/api/trackback/id/tr3014975456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása