Nem minden arany ami sárgaréz

Agyszint

Agyszint

Ahol nem csak az arcokból faragtak, de az agyakból is!

2020. március 29. - cascade

Esős szombat estékre kevés jobb program van, mint összegyűlni a haverokkal, behűteni pár sört , a mikróba dobni a vajas pattogatott kukoricát és elindítani egy jó horrorfilmet. Minden stílust szeretünk, a kísértethistóriáktól elkezdve a darabolóson át, egészen a klasszikusokig.

Valahogy mégis mindig várjuk a film végét, mert a nyomasztó hangulat és egy-egy sokkoló jelenet néha bizony még nekünk is képes álmatlan éjszakát okozni, de legalábbis hazafele többször nézünk a hátunk mögé a kelleténél, biztos, ami biztos, és fejben legalább hatféleképpen szereljük le vélt támadónkat a lakáskulcsunkkal és a nadrágszíjunkkal. Hiszen az igazán jó horrorfilm ismérve, hogy hatással van ránk és az agyunk egy része nem tud szabadulni a látottaktól.

Az alábbi összeállításunkat is csak erős idegzetűeknek ajánljuk, képeinken a modern orvostudomány Frankeinsteinjeit láthatjátok, akiket bármilyen idegölő horrorban szörnyülködve néznénk.

Sajnos azonban ez nem egy film, hanem a csúf igazság, és az igazi horror ott kezdődik, ahol ezek mellett felébrednek. Ezek az agyhalott szörnyszülöttek nem tudtak leállni a mértéktelen plasztikával, így mostanra már nem csak a nemüket nehéz belőni, de még a fajt is.

Hányólavórt elő, mert ilyen rusnya teremtések még a kalendáriumban sincsenek…

Jackie Stallone (Sylvester Stallone édesanyja)

 

Janice Dickinson

 

Mickey Rourke

 

Nikki Cox

 

Donatella Versace

 

Amanda Bynes

 

Michael Jackson

 

Amanda Lepore

 

Dolly Parton

 

Lindsay Lohoan

 

Michaela Romanini

 

Jocelyn Wildenstein

 

Kim Novak

 

Olivia Newton-John

 

Goldie Hawn

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cascade.blog.hu/api/trackback/id/tr1515568634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása